Mi a playmat.hu?

Minden játékosnak egyedi igényei vannak. Szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget arra, hogy valami egyedivel rukkoljon elő. Különböző méretű playmat-jeink között mindenki megtalálhatja, amire szüksége van, egészen a kis méretű, társasjátékokhoz használatos daraboktól kezdve a wargame-hez használható óriás mat-ig.

Mitől egyedi?

Te döntheted el, milyen grafika kerüljön a playmat-re. Tervezd meg, mi pedig kinyomtatjuk neked. Csak a képzeleted szab határt.

Tényleg mindent lehet?

Nem teljesen. A szerző jóváhagyása nélkül nem nyomtathatunk ki védjegyzett, vagy szerzői jog által védett grafikákat / képeket. Ide tartoznak: céglogók, sportcsapatok logói, intézmények logói, más szerzők munkái, stb. Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsunk bármilyen grafikát, ami nemmel, fajjal, vallási hovatartozással kapcsolatban trágár, vagy sértő dolgot tartalmaz, obszcén, pornográf, rasszista, vagy uszító.

A “Nyilvános” státuszban feltöltött képekkel kapcsolatos mindennemű jogi felelősség a termék megrendelőjét terheli.

Van egy ötletem, de nem tudom megvalósítani - tudtok segíteni?

Teljesen új grafikát jelenleg nem tudunk elkészíteni megkeresésre. Meglévő képeden azonban tudunk kisebb javításokat, módosításokat végezni 2000 ft felár fejében. Ennek igénylésére a termék rendelésekor van lehetőséged.

Hogyan küldhetem el nektek a képeimet?

Ahhoz, hogy kifogástalan minőségű nyomatokat készíthessünk, megfelelő felbontású képekre van szükség. Ügyelj rá, hogy a képek szélén futó 0,5 cm-es sávba ne kerüljön fontos részlet, vagy felirat, mert a vágásnál ez esetlegesen elveszhet. Egyedi termék készítése esetén az egyes típusoknál megtalálod az adott termékre vonatkozó kritériumokat (felbontás, pixelsűrűség, stb).

Szállítás és átfutási idő

A nyomdai munka átfutási ideje általában 3-4 nap. Ha grafikai utómunkát is kértél, erre számolj rá még 1-2 napot. Ezután a rendelésedben választottak szerint elkészült playmat-edet átveheted telephelyünkön (1132 Budapest, Kádár utca 10.), vagy házhozszállíttatjuk neked.

A házhozszállítás költsége
  1. Fizetés utánvéttel a futárnál: Magyarország egész területén csomagonként egységesen 1400 Ft. A csomagot a DPD szállítja házhoz a rendelésedet. A megrendelt termékek és a szállítás díját a sofőrnek kell kifizetned.
  2. Fizetés banki átutalással: Magyarország egész területén csomagonként egységesen 1100 Ft. Rendelésed visszaigazolása után kollégánk hamarosan kapcsolatba lép veled, és elküldi a termék(ek) végösszegéről a proforma számlát. Amint megérkezik a pénz a számlánkra, elküldjük a rendelésedet. A csomagot a DPD szállítja házhoz. Sikertelen kézbesítés esetén A DPD csomagszállító háromszor próbálja meg eljuttatni a megadott címre a csomagot, ezután az áru visszakerül hozzánk a raktárba, ekkor korlátozott ideig még mindig van lehetőség bolti átvételre.
A nyomtatásról röviden

A playmat-eket szublimációs nyomtatással készítjük. Ennek lényege a speciális szublimációs, azaz hőérzékeny festékek használatán alapszik, melyek kémiai tulajdonságuk szerint megfelelő hő (kb. 150 °C felett) és nyomás hatására az alapanyag strukturális részévé válik a festék gőzének beszivárgásával és megtapadásával, tökéletesen kitapinthatatlanná és ellenállóvá téve azt, szemben más transzfer eljárásokkal, melyek csak a felületre viszik fel a festéket.

A szublimációs nyomtatás előnyei:

  • nem hámlik a nyomtatott kép
  • a színek rendkívüli élénkek, élethűek
  • valódi folyamatos színárnyalatokat lehet elérni, melyek megegyeznek a fényképezett színárnyalatokkal
  • a nyomtatási felület teljes felületet lefed, nem maradnak meg margók a széleken
  • mivel a szublimációs festék nem csak az alapanyag felületén, hanem annak pórusaiban is megtalálható, jobban ellenáll a tisztításnak és a mosásnak.

Mivel a playmat-ek nagy hőnek vannak kitéve a nyomtatás során, elképzelhető, hogy méretükben ~1%-ot zsugorodni fognak.

Áru visszaküldése

Az egyedi rendelésre készült playmat-eket nem áll módunkban visszavenni, kivéve, ha mi rontottunk el valamit. Ha a feltöltött kép pixeles, vagy túl sötét, a kész terméket nem tudjuk visszáruzni - az ilyen módon személyre szabott terméket nem tudnánk más vevőnek értékesíteni. Ha sérült, vagy nem megfelelő terméket kaptál, azonnal kicseréljük neked - kérjük keress meg minket az info@playmat.hu e-mail címen, és küldj egy fotót is a hibáról.

Rendelés lemondása

Megrendeléstől számítva körülbelül 1-2 munkanapon belül megkezdődik a nyomdai munka - ezután már nem áll módunkban elfogadni lemondást. Ha meggondolod magad, jelezd felénk legkésőbb 24 órán belül az info@playmat.hu címen.