2012-ben nyitottuk meg fantasy és sci-fi kártyajátékokkal, kiegészítőkkel foglalkozó boltunkat, klubunkat, a Metagame Kártyaboltot . Célunk az volt, hogy teljes mértékben kielégítsük a fantasy kártyajátékok (többek közt Magic: The Gathering, Yu-Gi-oh!, Game of Thrones, Pokémon, Cardfight Vanguard!) szerelmeseinek igényeit és biztosítsuk számukra azokat a termékeket, melyekkel fokozható a játékélmény.

A kezdetektől forgalmazzuk a legkiválóbb gyártók által tervezett playmat-eket is, de most úgy döntöttünk ráteszünk egy lapáttal! Elindítottuk a Magyarországon egyedülálló szolgáltatást kínáló playmat.hu-t!

Van egy kedvenc képed, és szeretnéd, ha az lenne a playmat-edre nyomtatva? Jobban szereted a vadabb, véres-horroros grafikákat? Vagy esetleg a csillámpónit hiányolod a játékfelületről? Egyik boltban kapható playmat-en sincs elég sárkány? Nem tartod kifejezetten különlegesnek a hagyományos képi világot? Mi vagyunk a megoldás! Töltsd fel az ízlésednek megfelelő képet, add le a rendelésed, és mi rávarázsoljuk neked egy minden igényt kielégítő, minőségi playmat-re! Miből válogathatsz?

A klasszikus playmat: legyen a kedvenced bármelyik kártyajáték, ez a mat nem fog cserben hagyni. Könnyen szállítható, strapabíró, méretei kedveznek egy átlagos 50-60 lapos kártyapaklival való játéknak.

A Commander playmat: Nomen est omen – a nagy játékosok pástja ez. A klasszikus mathez képes szélesebb, hogy minden lapnak jusson hely. Kifejezetten nagyobb helyigényű, illetve Magic: the Gathering Commander játékosoknak ajánljuk.

A kis playmat: a kevesebb néha több. Ha szeretnéd feldobni a játékteret, de nincs szükséged 60 centi széles felületre, ez az ideális választás. Kis helyigényű kártyajátékok, kockajátékok barátja.

A társasjáték mat: hogy feldobd kedvenc társasjátékod. Ha szeretnéd megtoldani a táblát, tematikus kiegészítőt tennél a játéktérre, vagy, pont a játékteret szeretnéd a papírnyomat helyett valami strapabíróbbra cserélni. A lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt!

A fenti kategóriákból válogathatsz kész playmat-jeink közül is – nézd meg, mások miket rendeltek, hátha találkozik az ízlésetek. Ha megosztanád saját képed, erre is van lehetőség: feltöltéskor pipáld be a „Nyilvános” rubrikát, és nyomatod bárki számára elérhetővé válik.

Ha más termékeink, vagy esetleg a versenyzési lehetőségek iránt érdeklődsz, látogasd meg a Metagame Kártyabolt honlapját: www.metagame.hu