Szállítás és átfutási idő

A nyomdai munka átfutási ideje általában 3-4 nap. Ha grafikai utómunkát is kértél, erre számolj rá még 1-2 napot. Ezután a rendelésedben választottak szerint elkészült playmat-edet átveheted telephelyünkön (1132 Budapest, Kádár utca 10.), vagy házhozszállíttatjuk neked.

A házhozszállítás költsége
  1. Fizetés utánvéttel a futárnál: Magyarország egész területén csomagonként egységesen 1400 Ft. A csomagot a DPD szállítja házhoz a rendelésedet. A megrendelt termékek és a szállítás díját a sofőrnek kell kifizetned.
  2. Fizetés banki átutalással: Magyarország egész területén csomagonként egységesen 1100 Ft. Rendelésed visszaigazolása után kollégánk hamarosan kapcsolatba lép veled, és elküldi a termék(ek) végösszegéről a proforma számlát. Amint megérkezik a pénz a számlánkra, elküldjük a rendelésedet. A csomagot a DPD szállítja házhoz. Sikertelen kézbesítés esetén A DPD csomagszállító háromszor próbálja meg eljuttatni a megadott címre a csomagot, ezután az áru visszakerül hozzánk a raktárba, ekkor korlátozott ideig még mindig van lehetőség bolti átvételre.
Áru visszaküldése

Az egyedi rendelésre készült playmat-eket nem áll módunkban visszavenni, kivéve, ha mi rontottunk el valamit. Ha a feltöltött kép pixeles, vagy túl sötét, a kész terméket nem tudjuk visszáruzni - az ilyen módon személyre szabott terméket nem tudnánk más vevőnek értékesíteni. Ha sérült, vagy nem megfelelő terméket kaptál, azonnal kicseréljük neked - kérjük keress meg minket az info@playmat.hu e-mail címen, és küld egy fotót is a hibáról.

Rendelés lemondása

Megrendeléstől számítva körülbelül 1-2 munkanapon belül megkezdődik a nyomdai munka - ezután már nem áll módunkban elfogadni lemondást. Ha meggondolod magad, jelezd felénk legkésőbb 24 órán belül az info@playmat.hu címen.